2019 Yılında Üretilecek Olan iPhone'larda 5G Teknolojisi Olacak - herevde.net

2019 Yılında Üretilecek Olan iPhone’larda 5G Teknolojisi Olacak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tüm dünya üzerinde 5G çalışmaları devam etmekte ve bu çalışmalara Apple’da katıldı.

2018 MWC’nin (Mobile World Congress) en büyük duyurusu, 5G teknolojisinin, birkaç üreticinin 2019’un ikinci yarısında 5G özellikli cihazları getireceğini iddia etmeleriydi. Bugün, Digitimes’in yeni bir raporu (Apple’ın tedarik zinciri kaynaklarından ) Apple, 2019 iPhone’lar için geleneksel tüketim ürünleri yerine Intel veya Qualcomm yerine MediaTek’in 5G modem çiplerini düşünüyor .

2019 Yılında Üretilecek Olan iPhone'larda 5G Teknolojisi Olacak

Erken hatırlama  Apple, popüler hale geldiğinde 5G  kablosuz teknolojiyi daha hızlı ekleyeceğini söyledi  , ancak o zamanlar 5G etkin 2019 iPhone için bir umut olmadı, ama şimdi Apple’ın MediaTek’ten 5G modem çiplerini düşündüğü son rapordan . Son söylentiler, MediaTek’in 5G modemini orijinal programdan altı ay önce açıklayacağınıiddia etti.  Bu durum şirketin 5G pazarındaki varlığını arttırmayı hedeflediğini gösteriyor.

2019 Yılında Üretilecek Olan iPhone'larda 5G Teknolojisi Olacak

Bu alanda dünya lideri olmayı planladığını açıklayan Huawei’ye, Apple’ın olacağı görünüyor.

Rapora göre Bir konu son kararı vermedi, ancak Apple MediaTek ile 5G modemi hakkında konuşuyor. Bu bir gerçek haline gelirse, Apple 2019’da MediaTek’in modemlerini kullanan ilk şirket olmayacak, teknik işbirliği ve spesifikasyon müzakereleri için MediaTek  ile temas halinde olan Nokia, China Mobile ve Huawei gibi diğer birçok üretici var  . Şu anda Apple’ın modemleri 5G iPad’e veya giyilebilir bir cihaza 2019 iPhone’a sokmadan önce yerleştirebileceği tahmin ediliyor. Haziran,  MediaTek şirketi 3GPP 5G standartları ile uyumlu olacak diyor onun Helio M70 modem açıkladı.

Kaynak:http://www.techconfigurations.com/2018/07/2019-iphones-could-be-amongs-first-to.html

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply