2018 Dünya Kupasını Takip Edebileceğiniz Google Araçları! - herevde.net

2018 Dünya Kupasını Takip Edebileceğiniz Google Araçları!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Google üzerinden dünya kupasını takip etme yolları;

Dünyanın en çok izlenen televizyon etkinliği, küresel futbolda en prestijli ödül için 32 ülke rekabet ettiği tahmin edilen 3,2 milyar insanı görecek. 2018 Dünya Kupası Finalin bir milyardan fazla izleyiciye çekilmesi bekleniyor. (Karşılaştırma için, 600 milyon son Olimpiyatları izledi ve 160 milyon son Süper Kase’yi izledi.)

Harekete devam etmek için sabırsızlanıyorsanız, şanslısınız demektir. Google, futbol fanatiklerinin en yeni etkinliklerden haberdar olmalarına yardımcı olacak yeni bir araç paketi sunmuştur.

Dünya Kupasını Takip Etmek için 5 Faydalı Google Araçları

1. Google Arama
Google Arama, birkaç Dünya Kupası tweaks’i ile desteklenmiştir. Grup tabloları, trend oyuncular ve ilgili tweet’ler, resimler ve (konum izinli) video klipler için sonuçlar listesinin en üstünde canlı kartlar görürsünüz.

2. Android’de Canlı Skorları Sabitleyin
Android kullanıcıları, oyunları cihazlarının ana ekranına bağlayabilir ve bir uygulamada olmadıklarında veya oyun için aktif arama yaparken bile canlı skorları takip etmelerine olanak tanır. Sadece Google uygulamasını kullanın, önem verdiğiniz eşleşmeyi bulun ve üzerine hafifçe vurup sürükleyin.

3. Google Haberler
Google Haberler, özel bir Dünya Kupası izleyicisine sahip olacak. Canlı skorların, gollerin, sonuçların ve yaklaşan fikstürlerin üzerinde durmak için tek duraklı bir mağaza sunar.

4. Google Asistan
Google Asistan tüm Dünya Kupası sorgularınıza cevap verebilir. Belli bir karşılaşmada skoru bilmek, önde gelen golcünün kim olduğunu ya da hangi takımın en savunmasız savunma yapmasını istiyorsanız, asistan tüm sorularınızı tanıyacak ve cevapları size verecektir.

5. Google Haritalar
Haritalar, yakındaki barların ve restoranların oyunları göstereceğini gösteren yeni bir özellik sunacaktır.

Ve eğer futbol gerçekten senin “şey” değilse, seni ele geçirdik. İşte dünyanın geri kalanı harekete geçerken, 90 dakika israf etmenin bazı eğlenceli yolları .

 

Kaynak:https://www.makeuseof.com/tag/google-tools-world-cup/

Share.

About Author

Leave A Reply