Devasa ekranıyla Xiaomi Mi Max 3 teknik özellikleri ortaya çıktı! - herevde.net

Devasa ekranıyla Xiaomi Mi Max 3 teknik özellikleri ortaya çıktı!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Weibo’da paylaşılan bir görsel, Xiaomi’nin gelecek ay tanıtacağı Mi Max 3 modelinin tüm özelliklerini ortaya çıkardı.

Günümüzün en popüler markalarından olan Xiaomi yeni bir ürünle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte devasa ekranıyla Xiaomi Mi Max 3 hakkındaki son detaylar.

Artık Xiaomi , Çin’deki Redmi 6 ve Redmi 6A akıllı telefonlarını piyasaya sürdüğü için şirket , Temmuz ayında Mi Max 3’ü duyurmaya hazırlanıyor olabilir . M1807E8S model numaralı gizemli Xiaomi telefon , Çin’de son 3C sertifikasyonunu aldı . Yaklaşan Mi Max 3 akıllı telefon olabileceği tahmin ediliyor. Telefonun 3C sertifikası, özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Bugün, iddia edilen Mi Max 3 telefonun sızdıran teknik özellikleri Weibo’da ortaya çıktı. Önceden Mi Max 2 telefonuna büyük bir yükseltme olacağını ortaya koyuyor .

Xiaomi

Aşağıdaki görüntü, Mi Max 3’ün 6.99 inçlik LCD ekranında Full HD + çözünürlüğünü destekleyeceğinden tam ekran tasarımını yansıtacağını gösteriyor. Bu, el cihazının 18: 9 en boy oranı için destek taşıyabileceğini gösterir.

Xiaomi Mi 8 SE ve Vivo NEX A gibi özellikleri destekleyen Snapdragon 710, Xiaomi Mi Max 3’ü güçlendirecek. 4 GB ve 6 GB’lık iki RAM varyantında mevcut olacak.

Mi Max 3, bir çift ​​kamera kurulumuna sahip serisindeki ilk telefon olacak . Birincil sensör olarak 20 megapiksel Sony IMX363 özelliği olması bekleniyor. Xiaomi’nin Xiaomi Mi 8 ve Mi MIX 2S gibi amiral telefonlarını bulduğu kamera sensörüyle aynı . İkincil sensörde ve telefonun selfie çırpıcısı hakkında hiçbir bilgi yoktur.

Yakışıklı MIUI 10 aromalı Android 8.1 Oreo ile yüklenecek şekilde ayarlanmış. Quick Charge 3.0 ile 18W hızlı şarj için destek sağlayacak 5,500 mAh bataryadan güç alması bekleniyor.

Bu sızıntının Mi Max 3 depolama varyantları hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Büyük olasılıkla 4 GB ve 6 GB RAM varyantları 64 GB ve 128 GB yerel depolama özelliği içerebilir. Bir önceki model gibi, bir microSD kart da içerebilir. Dört ay önce yüzeye çıktığı iddia edilen Mi Max 3’e ait sızdırılmış ürün yazılımı dosyaları , çift hoparlör, kablosuz şarj, arkaya monteli parmak izi tarayıcı ve iris tarayıcı ile donatılmış olabileceğini ortaya çıkardı.

Bu yazıdan yola çıkarak, Xiaomi Mi Max 3’ün lansman tarihi ve fiyatlandırması hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Yukarıdaki teknik özellikler akıllı telefona uygun görünse de, bu raporu bir tuzu ile almanız önerilir.

Xiaomi Mi Max 3 Beklenen Özellikleri:

  • 6.99 inç, 18:9, HD+ (1080×2160 piksel) ekran
  • Snapdragon 635 işlemci
  • Seçenek 1: 3GB RAM ve 64 GB dahili depolama
  • Seçenek 2: 4GB RAM ve 128 GB dahili depolama
  • 5 megapiksel ön kamera
  • 12 megapiksel arka kamera
  • 5.500 mAh batarya
  • Qualcomm Quick Charge 3.0
  • Fiyat: 1600 Çin Yuanı (Vergiler hariç yaklaşık 950 TL)

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2018/06/13/alleged-xiaomi-mi-max-3-specs-leaked-could-be-major-upgrade-with-dual-cameras-sd710-larger-display-and-battery/

Share.

About Author

Leave A Reply