Google, kötüye kullanımla mücadele ediyor Chrome engelleyecek

Google, kötüye kullanımla mücadele  ediyor.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Google, kötüye kullanımla mücadele etmek için üçüncü taraf sitelerin Chrome uzantı yüklemelerini engelleyecek

Geçtiğimiz yıl konuyla mücadele etmek için Googlekripto para birimi madenciliğini yasaklamak ve aldatıcı uzantı yüklemelerine karşı makine öğrenimi uygulamak gibi yeni politikalar getirdi .

Ancak, kullanıcıların Google Chrome deneyiminin beklenmedik bir şekilde değişmesine neden olan istenmeyen uzantılar hakkında büyük miktarda şikayette bulunmaya devam ediyoruz ve bu şikayetlerin çoğu, web sitelerinde satır içi yüklemenin kafa karıştırıcı veya aldatıcı kullanımlarına atfediliyor.

Google

Google, Spam ile Mücadele Etmek İçin Savaş Başlattı

Sorun özellikle, web sitelerinin doğrudan sistemlerin bir uzantı indirmesi için istemelerini sağlayan bir  Chrome özelliğiyle ilişkilendirilebilir . Bir üçüncü taraf sitesinde, tıklandığında, kullanıcıların uzantıyı “Ekle” yi isteyip istemediklerini soran ve yalnızca kullanıcı derecelendirmesini, kullanıcı sayısını ve gerekli izinleri not eden bir panel açan bir “Yükle” düğmesi olabilir.

Buna karşılık Google, Chrome Web Mağazası’ndan yapılan açıklamaların, açıklamalar, ekran görüntüleri, yorumlar ve destek gibi çok sayıda bilgiyi “önemli ölçüde daha az” kullanıcı şikayet ve kaldırma işlemleriyle sonuçlandığını tespit  etmiştir.

Biz ettik gibi  teşebbüs  son birkaç yıl içinde bu sorunu çözmek için, biz Chrome Web Mağazası’nda uzantılarının yanında görüntülenen bilgi kullanıcıları bir uzantısı yüklemek konusunda bilinçli kararlar verebilmeniz sağlamada kritik bir rol oynadığını öğrendik.

Kaynak

Share.

About Author

Leave A Reply