Galatasaray ve Fenerbahçe Derbisi! - herevde.net

Galatasaray ve Fenerbahçe Derbisi!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Öncelikle Hayatını Kaybeden Koray Şener’e Allah’tan Rahmet; Ailesine, Yakınlarına ve Fenerbahçe Camiasına başsağlığı dileriz.

Mekanın Cennet Olsun

Mekanın Cennet Olsun

Spor ile uğraşan kişilere genelde sporcu denir. Futbolda bir spor dalıdır ve hemde ülkemizde en sevilen spor dalıdır.

Tarihler 02.11.2018 gösterdiğinde dünyanın en büyük derbisi olan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi Türk Telekom Stadyumunda oynanmıştı. Ülke olarak en sevdiğimiz spor dalı olan futbolu izlemek için stadyum binlerce kişi gitti ve milyonlarca kişi ekran başında izliyordu.

Maçı stadyumda ve ekran başında izlemek isteyenler maç sonunda bir çok spor dalını gördü ve izleyenlere biz futbol dışında bir kaç spor dalı üzerinde de iyi işler yapıyoruz demek istediler. Tarihler 02.11.2018  Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonunda bir çok dövüş sporunu harmanlandığı olayları tarihe not düşürmüştü.

Maç izlemek isteyen kişiler maçın sonunda şiddet izliyor. Biz futbol veya başka takım oyunlarında şiddet görmek istemiyoruz. Eğer gerçekten şiddet içeren bir spor yapacaksanız yanlış spor dalını seçmişsiniz, siz değerli sporcular.

Şiddet içeren ama sadece bu şiddeti kendinizi savunmak için kullanmanız gereken spor dalları; KİCK BOX, BOKS, MUAY THAİ (TAYLAND BOKSU), WUSHU, KUNG FU, WİNG-CHUN, TEA KWON DO, KARATE-DO ve Full Contact Karate gibi savunma sanatlarını tercih edebilirdiniz.

Yeşil sahalarda şiddette hem taraftar hemde futbolcu olarak bırakmamız gerekiyor ki bu ülkeye dünya kupası gibi büyük organizasyonlar verilsin.

Bu şiddeti Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Anadolu takımı yapmış fark etmez yeşil sahalarda bi FUTBOL izlemek için sahalara gidiyoruz ve ekran başına geçiyoruz. Biz sadece maç sonu futbolu konuşmak istiyoruz. Tek isteğimiz maç sonu Ali çok iyi savundu Veli’nin attığı şık çalımları tekrar tekrar başa sarıp izlemek istiyoruz, ŞİDDET değil sizden sadece futbol istiyoruz.

Taraftar olarak ise küfür, hakaret veya sahaya bir şeyler atmanızı istemiyoruz. Yenen takım rakip bile olsa alkışlamanızı yeniden takım rakip bile olsa onure etmenizi istiyoruz. Biz maç sonu şiddet veya çirkin olayları değil şık çalımları, güzel golleri ve sportmenliği görmek istiyoruz.
Sadece Futbol İstiyoruz.

Share.

About Author

Leave A Reply