LG Dört Kameralı Telefon Üretiyor! - herevde.net

LG Dört Kameralı Telefon Üretiyor!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

LG yeni amiral gemisinde  dört kamera olacağı ile ilgili sızıntılar ortaya çıktı.

LG’nin yeni telefonunun görselleri ortaya çıktı. LG dört kameralı telefon üretimine başladığı ve yeni amiral gemisi ile ilgili çizimler ortaya çıkmaya başladı.

Sızdırılan görsellere göre yeni LG’nin yeni amiral gemisinin ön bölümünde bir kamera arka bölümünde ise dört kamera olduğu görünmektedir. LG parmak izi okuyucusunu her zaman ki gibi yine arka bölüme eklemiş olarak görünüyor.

LG yeni amiral gemisinin ortaya çıkan patent görsellerinde son zamanların trendi olan çentiğin olmadığı görünüyor. Ortaya çıkan üç görselde göze çarpan bir diğer detay ise büyük çerçevesiz bir ekran ile gelecek olması görünüyor.

LG’nin son çıkarmış olduğu V40 üç kamera ile gelmişti. Ortaya çıkan patent görselleri ise yeni telefonun dört kameralı olma olasılığını güçlendiriyor. Çizimler kontrol edildiğinde flaş belirtilmemiş olarak görünüyor.  Huawei Mate 20’de de flaş yoktu ancak kamera çerçevelerinin biri flaş ile gelmişti.

Görsellerde göründüğü kadarıyla yeni LG telefonu görsellik olarak üzerinde fazla bir şey eklememiş oarak görünüyor. LG’nin yeni amiral gemisinde 3,5 mm kulaklık jakı olduğu görünüyor. LG’nin amiral gemisi serisi – G ve V – artık çentiklere sahip olduğu biliniyor. Ancak LG’nin yeni amiral gemisinde çentik bulunmuyor olması çentikli ekran sevenleri biraz üzecek gibi görünüyor.

Kaynak: https://www.gsmarena.com/lg_patents_new_phone_design_three_or_four_cameras_no_notch-news-33982.php

Share.

About Author

Leave A Reply