Samsung Galaxy Note9 'un 4000 mAh'lık pil performansı sonuçları

Samsung Galaxy Note 9 4000 mAh’lık pil performansı sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsung Galaxy Note9 batarya performansı konusunda beklenenlerin ne üstüne nede altına iniyor.

Samsung’un son amiral gemisi olan, Samsung Galaxy Note9 şarj süresi ve batarya performansı olarak çok merak ediliyordu. Yapılan test işlemlerinde bu merak bi nebzede olsa sonuçlanmış gibi görünüyor.




Bulunduğumuz teknoloji çağında akıllı telefonların şarjlarının hızlı dolması ve geç tükenmesi bizler için çok önem arz ediyor. Mobil cihazlarımız üzerinde kullandığımız uygulamalar ve oyunlar her geçen gün dahada gelişiyor. Bu gelişen uygulamalar ve oyunlar her geçen gün daha fazla şarj tüketmektedir. Hal böyle iken biz tüketiciler daha büyük bataryalı telefonlara yönelmeye bakıyoruz.




Samsung’un yeni amiral gemisi olan Note 9, 4000 mAh’lık bataryası ile tüketicileri meraklandırdı ve bunun ile ilgili yapılan testler ortaya çıktı. Dilerseniz Note9’un rakipleriyle karşılaştırılınca nasıl bir sıralamada olduğunu inceleyelim.

 

%100 Şarjla Kullanım Süresi

Samsung Galaxy Note9'un 4000 mAh'lık pil performansı sonuçları

 




%100 Şarja Ulaşma Süresi (Dakika)

Samsung Galaxy Note9'un 4000 mAh'lık pil performansı sonuçları

 

Yapılan test sonuçlarında Samsung Galaxy Note9, şarj olma süresi ve batarya ömrü konusunda rakiplerinden ne çok gerisinde kalmış nede çok önüne geçiyor. Şunu da unutmamak gerekiyor Note9, 6.4 inçle listenin en büyük ekranına sahip olan cihazdır.

Kaynak: https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-9-battery-life-test-results_id107818

Share.

About Author