YouTube TV'yi Dünya Kupası mı Çökertiyor? - herevde.net

YouTube TV’yi Dünya Kupası mı Çökertiyor?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

YouTube TV’yi son zamanlarda çökmesinin nedeni dünya kupası olarak söyleniyor.

Dünyanın en büyük çevrimiçi multimedya platformu olan YouTube, kendi servislerinden olan YouTube TV ile ilgili son zamanlarda oldukça büyük çökme raporları almaya başladı. Kullanıcılar sistemde meydana gelen bu  hataların dünya kupası başlaması sonrası yaşandığını söylemektedir.

Geriye dönüp, bu Cuma öğleden sonra Google’ın bazı İnternet akışı izniyle dinlenmek mi istiyorsunuz? Peki, planlarınız beklemede olabilir. YouTube TV kesintilerinin birden çok raporunu alıyoruz. Akımlar sol ve sağ yüklemek için başarısız oluyor ve bazı kullanıcılar giriş yapamıyorlar. Google, bir düzeltme gerçekleştirdiğini söylüyor. Bu nedenle  , daha önce değilse bile yedeklemeniz ve çalıştırmanız gerekiyor.

youtube-tv-dunya-kupasi-cokertiyormus

Outage Raporuna göre, her gün yaklaşık 100 kullanıcısı var. Bu sayı, kullanıcı hatası nedeniyle kolayca olabilir. Bugün neredeyse 2,000 rapor var. Bu son raporları son kez gördüğümüzde NBA finallerinde Mayıs ayında oldu . Ve bilmezseniz, Dünya Kupası şimdi gerçekleşiyor. Google’ın spor etkinliklerine veya başka bir şeye alerjisi var gibi.

 

Kaynak:https://www.androidpolice.com

Share.

About Author

Leave A Reply