Merakla Beklenen iPhone X Plus Ne Zaman Çıkıyor? - herevde.net

Merakla Beklenen iPhone X Plus Ne Zaman Çıkıyor?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

iPhone X Plus çıkış tarihi

Bu iPhone X Plus ve ‘uygun fiyatlı’ 2018 iPhone’unuza ilk bakışınız olabilir.

Apple’ın bu yıl üç iPhone üzerinde çalıştığı söylentileri var.

Bu Eylül’e geleceğini söylediği iPhone X Plus ve 6.1 inç LCD iPhone’lara erken bir göz atabiliriz.

2018 iPhone’ların bu işleyicileri, mobil sızıntı ve işleyici OnLeaks ile birlikte MySmartPrice telefon sitesi tarafından paylaşıldı. Yapımcılarını fabrika CAD bilgisine dayandığını söylüyor, ancak bunların resmi Apple işleyicileri olmadığına dikkat etmelisin, bu yüzden bir tuz parçasıyla çekilmeleri gerekiyor. Yine de videolar, bize en iyi şekilde bakmamıza olanak tanıyarak gelecek iPhone’ları her açıdan gösteriyor.

iPhone X Plus

Apple’ın bu sonbaharda üç yeni iPhone’u yaydığı söylentileri var. Bunlardan bir tanesi, iPhone X’in tasarımını sürdürdüğü, ancak yüzlerce dolara daha az mal olduğu söylenen 6.1 inçlik bir LCD model. Başka bir 6.5 inç OLED iPhone olduğu söyleniyor. Boyutundan dolayı bu model iPhone X Plus olarak adlandırılmıştır.

MySmartPrice’a göre, 2018 iPhone’lar kablosuz şarj ve Apple’ın yeni A12 yongası için bir cam destek ile gelebilir. Raporda, iPhone iPhone’un daha büyük bir iPhone X gibi görünmesine karşın, iPhone’un sadece bir arka kamera (iPhone 8 gibi) ile birlikte gelebileceği iddia ediliyor. Apple’ın gelecek iPhone serisinde daha fazla şey duyuyoruz. Eylül etkinliği.

Kaynak: https://www.cnet.com/news/this-could-be-our-first-look-at-the-2018-6-1-inch-lcd-iphone/

Share.

About Author

Leave A Reply