Samsung Mobile CEO'su Katlanabilir Akıllı Telefon Çıkış Tarihini Açıkladı

Samsung Mobile CEO’su Katlanabilir Akıllı Telefon Çıkış Tarihini Açıkladı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Merakla beklenen Samsung’un katlanabilir telefonunun için Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, katlanabilir lansmanı için tarih verdi.

Samsung dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu üretimi için elinden geleni yapıyor. Samsung ilk katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürmeye çok ama çok yaklaştı. Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, katlanabilir akıllı telefonun lansmanı için tarih verdi.

Samsung Mobile CEO'su Katlanabilir Akıllı Telefon Çıkış Tarihini Açıkladı

CNBC’ye yapmış olduğu önemli açıklamalarda Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, uzun süredir merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonun lansmanı için de tarih verdi. Koh, yapmış olduğu açıklamada katalanabilir telefonun neredeyse tamamlandığını söyledi. Koh, yılın ilerleyen aylarında cihazın tüketicilerin beğenisine sunulacağını söyledi.

Tüm gelen sızıntılarda katlanabilir akıllı telefonunu 2019 yılının başında tanıtacağını söylüyordu. DJ Koh, yapmış olduğu açıklamada katlanabilir Samsung akıllı telefonun 2018 yılı içinde tanıtılacağını söyledi.

Koh, lansman tarihi için net bir tarih iletmedi ama cihazın SDC 2018’de  (Samsung Geliştiriciler Konferansı) tanıtılabileceğini söyledi. SDC 2018, San Francisco’da 7-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Kaynak: https: //www.sammobile.com/2018/09/04/samsung-foldable-smartphone-release-later-this-year/

 

Share.

About Author