Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S9'dan iki katı ağır çekim yapacak - herevde.net

Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S9’dan iki katı ağır çekim yapacak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Galaxy Note 9, ağır çekim  konusunda diğer Samsung telefonlarına göre daha iyi ağır çekim yapacak.

Sosyal medya ağı Twitter  üzerinde yayınlanan yeni bir iddiaya göre Samsung tarafından, 9 Ağustos’ta tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 9 ağır çekim konusunda Galaxy S9 ikiye katlıyor. Samsung Galaxy Note 9 Galaxy S9 serisinde bulunan 960fps ağır çekim kapasitesinin iki katına çıkaracak.

Twitter üzerinde yayılan bu haber doğru ise Galaxy Note 9,  Galaxy S9 serisinde bulunan 0.4 saniye kare çekim yapabilme özelliğini 0.2 saniye değerine yükselterek videoları iki katı daha yavaş çekebiliyor olacak.




Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S9'dan iki katı ağır çekim yapacak


Galaxy Note 9 modeli, batarya konusunda Note 8’e göre daha büyük olduğu biliniyor. Galaxy Note 9 batarya olarak 4000 mAh kapasitesinde gelmesi bekleniyor. Galaxy Note 9 modeli ile birlikte gelen yeni S Pen Bluetooth özellikli gelecek olması S Pen’e ayrı bir merak uyandırıyor.  Galaxy Note 9, tanıtım tarihi 9 Ağustos’ta olacağı sızdırılmıştı.

Galaxy Note 9’un ekran olarak büyük bir Infinity ekrana sahip olacağı biliniyor. Tüm tüketicilerin aklında telefon özelliğinden fazla fiyatı ne olacak sorusu dolaşıyor.

Kyanka: https: //www.gsmarena.com/galaxy_note9_to_shoot_960fps_video_footage_for_twice_as_long_as_the_s9-news-32472.php

Share.

About Author