Samsung Galaxy S10 Plus, 3 Arka 2 Ön Kamerayla Geliyor - herevde.net

Samsung Galaxy S10 Plus, 3 Arka 2 Ön Kamerayla Geliyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Galaxy S10 Plus 3 arka, 2 ön kamerayla hayatımıza girecek.

Son günlerde Samsung’un katlanabilir telefonu hakkında bir çok haber çıktı. Ancak Samsung tarafından yakında hayatımıza girecek olan Samsung Galaxy S10 Plus, hakkında fazla haber veya sızıntı gelmedi, diyorduk ki dün gelen sızıntılar güzel bir telefon geleceği söyleniyor. Son gelen sızıntılara göre Galaxy S10 Plus, 6.44 inç ekrana sahip olacak ve 3 arka, 2 ön kameraya sahip olacağı söyleniyor.

Samsung, tarafından üretilen iki amiral gemisinden biri olan Galaxy S serisi gelecek yıl 10. yıl dönümünü kutlayacak. Samsung, Galaxy S serisinin 10. yılına özel olarak üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak. Samsung, tarafından tanıtılacak olan 3 farklı  telefon hangi özelliklere sahip olacak tam olarak bilinmiyor, ama Güney Koreli haber sitesi The Bell, premium model olan Galaxy S10+ için büyük iddia ortaya attı.

Önceden gelen sızıntılardan bildiğimiz gibi Galaxy S10 modeli, 5.8 inçlik ‘edge’ olmayan bir ekrana sahip olacak. Galaxy S10 üzerinde parmak izi okuyucusu yanda bulunacak, kamera olarak 12MP+12MP çift arka kameraya sahip olacak. Sızıntılara göre Galaxy S9’a göre çok büyük fark olmaması bekleniyor.

Galaxy S10+ ise edge tasarıma sahip 6.2 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip olacak. Ekran üzerinde parmak izi okuyucusu olacak, biri telefoto ve biri sabit odak olmak üzere üç arka kamerası olacağı söylenmektedir. Galaxy S10 modellerine ait sızıntı bilgilerin 9 Ağustos’taki Galaxy Note 9 lansmanından sonra artması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_samsung_galaxy_s10_could_have_dual_selfie_cameras-news-32135.php

Share.

About Author

Leave A Reply