Samsung Katlanabilir Akıllı Telefon için Esnek pil üretti - herevde.net

Samsung Katlanabilir Akıllı Telefon için Esnek pil üretti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Geçen haftalarda ortaya atılan iddiaya göre Samsung katlanabilir telefon üretecek iddiasıydı.

Samsung için ortaya atılan katlanabilir telefon iddiası oldukça güçlenmeye başladı. Samsung tarafından yeni cihazı için katlanabilir batarya üretiyor. Son gelen sızıntılara göre firma, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği katlanabilir Galaxy X telefonu için katlanabilir batarya üretmeye başladı.

Samsung’un  önümüzdeki yıl Şubat ayında Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde başlatılması beklenen gelecek katlanabilir. Akıllı telefon (Galaxy X)  için OLED ekranın üretimine hazırlanma sürecinde olduğunu ortaya koydu. Şu anda  Çin medyasından yeni bir rapor, Samsung katlanabilir akıllı telefonun 3000mAh katlanabilir pillere sahip olabileceğini iddia etti.

Samsung Katlanabilir Akıllı Telefon için Esnek pil üretti

Samsung akıllı telefonlar için akü üreticisi ve aynı zamanda elektrikli otomobiller, bisikletler, elektrikli süpürgeler ve güç bankaları gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Samsung’un her türlü cihazındaki bataryaların üreticisi olan Samsung SDI, küçük bir akıllı telefon için 210 mAh kapasiteli bir prototip esnek batarya sergiledi ve  katlanabilir (veya bükülebilir) bataryalar üzerinde çalışıyorlardı, şimdi endüstriyel bir kullanıcı 3,000 mAh ile 6.000 arasında kapasiteye sahip katlanabilir batarya geliştirdiğini açıkladı. Katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde uygulanabilecek mAh.Samsung’un gelecek yıl katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor, bu nedenle bu yeni büyük pil, amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon Galaxy X veya tabletlerinde gösteriliyor.

 

Kaynak:http://www.techconfigurations.com/2018/07/samsung-foldable-smartphone-to-feature.html

Share.

About Author