Samsung Galaxy J8'in Çıkış Tarihi Hala Açıklanmıyor - herevde.net

Samsung Galaxy J8’in Çıkış Tarihi Hala Açıklanmıyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsung Galaxy J8 donanım ve yazılım bilgileri dahi açıklanan telefonun piyasaya ne zaman gireceği bilinmiyor.

Samsung, 21 Mayıs’ta Hindistan’da bir etkinlik düzenledi ve bir dizi yeni telefon durumuş iken Galaxy A6 ikilisi ve Galaxy J6 bu günde başlatılan telefonlar zaten dünya genelinde çeşitli pazarlarda satıyoruz, başka bir yeni ürünü, Samsung Galaxy J8 , ne zaman çıkacağını duyurmadı.

Şirket, lansman olayı sırasında Galaxy J8’in Temmuz 2018’den itibaren satın alınabileceğini belirttiği gibi tuhaf bir şey değil.  Şimdi ve Temmuz ayına sadece bir hafta kaldı, ancak, ay 31 gün var ve Samsung bir gün belirtmediğinden, bir ay daha beklemek zorunda kalabiliriz. 

Samsung Galaxy J8'in Çıkış Tarihi Hala Açıklanmıyor

Samsung Galaxy J8’in Çıkış Tarihi Hala Açıklanmıyor

Sızan Galaxy J8 firmware bir şey olursa, telefonun serbest bırakılması yakındır. Hazır yazılımın vahşi ortamda indirilmesi, Samsung’un kalan tek görevi telefonun satın alınabilmesidir.

Ürün yazılımı , küresel pazarla kolayca ilişkilendirilebilen SM-J810F model numarasını taşır . Hindistan’da, Samsung Galaxy J8, $ 280 olan INR 18.990’ı geri getirecek . Bunun için 6 inçlik bir 18,5: 9 HD + Süper AMOLED ekran, bir Qualcomm Snapdragon 450 işlemci, 4GB RAM, 64 GB genişletilebilir depolama alanı, çift 16MP + 5 MP ana tetikleyici, 16MP selfie kamera ve 3500mAh pil ünitesi.

 

Kaynak:https://www.theandroidsoul.com/galaxy-j8-release-soon/

Share.

About Author

Leave A Reply