2018 iPhone Tanıtım ve Ön Siparişleri Tarihleri - herevde.net

2018 iPhone Tanıtım ve Ön Siparişleri Tarihleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu yıl çıkması beklenen iPhone’ların tanıtım ve ön sipariş tarihi belli oldu.

Apple oraklığı olan alman iki şirket tarafından sızdırılan bilgiye göre, bu yıl çıkacak olan 2018 iPhone modellerinin ön sipariş tarihi 14 Eylül Cuma günü olarak söyleniyor. iPhone, tarafından üç adet yeni telefonun tanıtılması beklenen lansman tarihi 12 Eylül olacağı söyleniyor.

Apple, tarihinde ilk kez 3 farklı iPhone modeli aynı lansmanda tanıtacak. Apple, geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu iPhone X tasarımını değiştirmeden yeni üreteceği 2018 iPhone modellerinde de kullanması bekleniyor. Apple, bu yıl üreteceği üç modelin ikisinde OLED bir ekran kullanması bir tasarımda LCD ekran kullanılması bekleniyor.

Apple yeni cihazlarında 5.8 inç OLED ekranlı iPhone Xs, 6.1 inç LCD ekranlı düşük fiyatlı iPhone ve 6.5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus şeklinde olacak bu modeller, Sızıntılara göre bu cihazlar 12 Eylül’de yapılacak lansmanda tanıtılacak ve 14 Eylül’de ön siparişe alınmaya başlanacaktı.

Apple’ın ön siparişleri hangi ülkeler için başlatacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz yıl Apple, Türkiye için satış takvimini lansmanda açıklamıştı. Apple’ın bu yılda lansmanda hangi ülkelerde ne zaman satışa çıkacak açıklanması bekleniyor.

Apple’ın yeni cihazlarının küresel pazara çıkış tarihi olarak 21 Eylül olarak gözüküyor. Apple, küresel pazara değilde belirli ülkelerde ön sipariş ile satışı başlatırsa ülkemize iPhone X geç gelmesi bekleniyor. Sızıntılara göre sadece 2018 iPhone modelleri piyasaya sürülmeyecek. Eğer bir aksilik olmaz ise iOS 12, 18 Eylül’de yayınlanacak.

Sızdırılan takvimdeki tarihleri toparlarsak:

12 Eylül (Çarşamba) – Apple iPhone modellerinin tanıtımı.
14 Eylül (Cuma) – Ön siparişlerin başlangıcı
18 Eylül (Salı) – iOS 12 çıkış tarihi
21 Eylül (Cuma) – iPhone modellerinin raf satışlarının başlaması

Bu tarihler resmi değil.
Kaynak: https://www.phonearena.com/news/Report-2018-Apple-iPhone-pre-orders-to-start-September-14th_id107967
Share.

About Author