iOS 12 Tanıtıldı ve Tüm Özellileri ! www.herevde.net
iOS

iOS 12 Tanıtıldı ve Tüm Özellikleri !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Apple, yıllık WWDC konferansında iOS 12’yi resmen açık bir şekilde piyasaya sürdü. Bu, 2018’in yeni iPhone’larının deneyimini tanımlayacak ve ayrıca 2018’in sonlarında (muhtemelen Eylül) cihazlara geldiğinde mevcut iPhone’ları ve iPad’leri güncelleyecek bir yazılımdır. Geliştiriciler bugün önizleme yazılımını alabilecekler.

Söylentiler, Apple’ın yeniden yapılandırılmış bir görünüm, Siri’yi yeniden kurması ve Fotoğraflar uygulamasını yeniden çalıştırması gibi büyük bir iOS revizyonunu kurtaracağını ve yazılımın daha sonraki bir sürümü için burada ve orada birkaç gösterişli ilavelerle denge ve dijital dengeye odaklanacağını söyledi.

Bildirimler Gruplanabilecek

iOS tarafında kullanıcıların en çok beklediği özelliklerden biri olan bildirimleri gruplama nihayet iOS 12 ile beraber geliyor. Bu sayede bildirimlerde ki karışıklık ortadan kalkmış olacak.

 

Yeni Animojiler Geliyor!

İlk olarak iPhone X ile birlikte gördüğümüz Animojiler rakiplerinin oldıkça gerisinde kalmıştı. Apple bunu fark etmiş olacak ki iOS 12 ile beraber  daha fazla Animoji desteği sunucak. Bu Animojileri özelleştirebileceksiniz. FaceTime görüşmelerinde de yeniliği giden Apple 32 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunacak.

Benim için en şaşırtıcı olanı, kendinizden yaratabileceğiniz bir Animoji olan (animasyonlu emoji) Memoji’dir. Samsung, Galaxy S9 telefonlarında AR emoji ile Apple’ı gösterişyaptı, ancak şok edici derecede kötü davrandılar. Apple, rakiplerin yapamadığı bir saçmalığı bir kez daha popüler hale getirme şansına sahip.

iOS 12 Hangi Cihazlara Gelcek ? iOS 12 Ne Zaman Çıkacak

iOS 12 5s ve sonrası çıkacan tüm cihazlara yüklenebilecek. iO12’nin kararlı sürümünün Eylül ayında çıkması bekleniyor

Kaynak: https://paragrafhaber.com/ios-12-tanitildi-tum-ozellileri/

Share.

About Author

Leave A Reply