Samsung Android Pie güncellemesi den kötü haber geldi! - herevde.net

Samsung Android Pie güncellemesi den kötü haber geldi!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Android Pie yayınlanmasının ardından iki ay gibi bir süre geçmesine rağmen Google Pixel serisi dışında bir kaç farklı telefonda Android Pie güncellemesini göremedik.

Samsung Android Pie için çalışmalarını devam ettiriyor ama henüz bir netice alamadı. Android Pie güncellemesini ilk yayınlayan üretici Essential olmuştu, Android Pie güncellemesini tüketicilerine ilk gönderenler arasında; OnePlus, HMD Global ve Huawei şirketleri olmuştu.  Ancak dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Samsung ise henüz güncelleme ile ilgili sessizliğini bozmuş değil.

Samsung Android Pie güncellemesi den kötü haber geldi!

Samsung Android Pie güncellemesini ne zaman yayınlayacak merakla bekleniyor. Tüketiciler her zaman en güncel sürümleri kullanmak istemekte ancak Samsung tüketicilerine en güncel sürümü sunma konusunda rakiplerinin baya gerisinde kalacak gibi görünüyor. Samsung Android Pie güncellemesini dağıtmaya 2019’da başlayacak.

Samsung’un Android Pie güncellemesini alması beklenen telefonları;

Samsung Fransa tarafından yapılan paylaşımlara göre Android Pie güncellemesi 2019 yılından önce yayınlanmayacak. Güncelleme ilk olarak Note 9 ve Galaxy S9‘a geleceği için Note 8 ve S8 sahiplerine sıra gelmesi bekleniyor. Android Pie güncellemesi sonrası Note 9’da bulunan bazı özellikler Note 8’e gelmesi bekleniyor.

Samsung, Oreo güncellemesini ilk olarak Galaxy  S8 için yayınlamıştı ancak test aşamasında yaşanan problemler nedeniyle durdurulmuştu. Yaşanan bu problemlerin ve gecikmelerin Android Pie’de telafi edilmesi bekleniyor. Ancak Android Pie güncellemesini uzun süre bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Share.

About Author

Leave A Reply