General Mobile GM 9 Pro Tüm Özellikleri ve Fiyatı - herevde.net

General Mobile GM 9 Pro Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

General Mobile, yeni amiral gemisi GM 9 Pro’nun tüm özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Yerli üreticiler arasında bulunan General Mobile, yeni amiral gemisi olan GM 9 Pro’yu tanıttı. General Mobile GM 9 Pro çift arka kamerası ve AMOLED ekranıyla dikkatleri çekiyor. Yerli üreticiler arasında pazar payı en büyük olan General Mobile’in yeni amiral gemisini inceleyelim ve fiyatına bakalım.

General Mobile GM 9 Pro Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Ülkemizde yerli ve milli olan ürünlere ilgiler artması sonrası General Mobile, İstanbul’un İkitelli bölgesinde yeni bir fabrika açmıştı. General Mobile yeni akıllı telefonunu fabrikada yapılan lansmanda tanıttı. General Mobile üretilen en pahalı telefon olarak satışa çıkacak olması dikkatleri üzerinde çekti.

General Mobile, yeni telefonu 18:9’luk ekran oranına sahip 6.1 inçlik AMOLED paneliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dolby Vision HDR desteği ile son derece net bir görüş imkanı sunuyor. Ancak işlemci konusunda sınıflarından biraz geride kaldığı görünüyor. İşlemci olarak Snapdragon 660 ile geliyor. Bu işlemci yongasına 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı eşlik ediyor.

GM 9 Pro, Android 8.1 sürümüyle geliyor ancak Android One güncellemesi yakın bir zamanda gelecek. Batarya olarak 3.800 mAh’lık batarya ile geliyor olması yüksek kapasitesiyle uzun bir pil ömrü sunuyor. GM 9 Pro kamerasının DxOMark testlerinden 90 puan almayı başardığını da ekleyelim.

General Mobile GM 9 Pro teknik özellikleri ve fiyatı:

  • 6,1 inç, 2160×1080 piksel, 18:9 oranında AMOLED ekran
  • Snapdragon 660 işlemci yongası
  • 12 MP + 8 MP arka kamera (f/1.8 diyafram açıklığı)
  • 8 MP ön kamera (f/2.0 diyafram açıklığı)
  • 4 GB RAM
  • 64 GB dahili hafıza (256 GB’a kadar microSD kart desteği)
  • 3.800 mAh batarya
  • Boyutlar: 159 x 75,8 x 7,9 mm

GM 9 Pro’nun Türkiye fiyatı ise 2.899 TL olarak açıklandı. Uygun fiyatlı kaliteli bir cihaz almak istiyorsanız GM 9 Pro fiyatına göre satın alabileceğiniz iyi seçenekler arasında bulunuyor.

Share.

About Author

Leave A Reply