Samsung, Katlanabilir Telefonunun Lansmanını Öne Çekmek İstiyor - herevde.net

Samsung, Katlanabilir Telefonunun Lansmanını Öne Çekmek İstiyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy F lansmanını öne çekmek için elinden geleni yapıyor.

Samsung’un  Galaxy F adını vermesi beklenen katlanabilir akıllı telefonunun lansmanını öne alarak ve dünyada ilk olmasını hedeflediği söyleniyor. Samsung lansmanı çok erkan bir tarihe alabilir.

Samsung’un katlanabilir telefonu ile ilgili iki yıldır söylendiler ortalıkta dolaşıyor. Ancak bugüne kadar tek bir prototip göremedik. Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, geçtiğimiz Mart ayında yapılan Galaxy S9 lansmanı sonrası katlanabilir telefon ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu ve katlanabilir telefonun 2018’in sonunda ya da 2019’un başlarında tanıtılacağını söyledi.



Samsung, Katlanabilir Telefonunun Lansmanını Öne Çekmek İstiyor
Geçtiğimiz hafta düzenlenen Galaxy Note9 lansması sonrası basın ile bir araya gelen DJ Koh, katlanabilir akıllı telefon için  ‘‘Tüketiciler tarafından kabul gören ve sevilen yenilikler geliştirmeye odaklandık.’’  demişti.

DJ Koh, Galaxy Note9 lansmanı sonrası gerçekleştirdiği açıklamada kalite ve dayanıklılık söz konusu olduğunda birçok engeli aştığını da sözlerine ekledi. Güney Koreli Dev dünyanın ilk katlanabilir telefonunu tanıtmak için lansmanı öne çekmeye nçalışıyor. Bu konuda Huawei ve LG gibi rakiplerini geride bırakmak için Samsung hızlı adımlar tayama başladı.

Bilinen bir geçek var ki, LG ve Huawei’nin katlanabilir telefon üretimi işinde Samsung’un en büyük rakipleri olarak biliniyor. Her iki firmada katlanabilir telefon ile ilgili çalışmaları devam ettiriyor ancak hangi boyutta olduğu henüz bilinmiyor.





Kaynak: https://bgr.com/

Share.

About Author

Leave A Reply