Samsung Galaxy Note 9 Hızlı Şarj Olacak - herevde.net

Samsung Galaxy Note 9 Hızlı Şarj Olacak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Samsung Galaxy Note 9 hızlı şarj olması dışında farklı bir yenilik sunmuyor.

Son zamanlarda çok merakla beklenen Samsung Galaxy Note 9, hızlı şarj özelliği dışında farklı özelliği bulunmamaktadır.

Samsung Galaxy Note 9, sosyal medya ağı Weibo’da ortaya çıkan bir Çin ürün sertifikasına göre, 2015’ten sonra yayımlanan Güney Koreli şirketten Galaxy S7, Galaxy S7 Edge veya diğer herhangi bir mobil cihazdan daha hızlı şarj edilmeyecek. Android phablet ile birlikte paketlenecek olan EP-TA200 şarj aleti, yaklaşık 10W’lık bir maksimum güç çıkışına sahip olacak, bu yüzden cihazı şarj etmek için Galaxy S7, Galaxy Note 7, Galaxy S8, ve daha fazlası Galaxy Note 8 serisi. Ürün sertifikası, şarj cihazını 9W ve 1.67A’yı destekleyecek şekilde 15.03W’luk destek olarak listelerken, Samsung’un çözümlerinin pratik sınırlamaları, gücünün yaklaşık olarak 10W değerinde olacağını ve Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ile olduğu gibi kaynak iddialarını görebiliyor.

Samsung’un tüm çağdaş bayrak gemilerinde olduğu gibi, Galaxy Note 9 da, her zaman özellik paritesini hedefleyen ve bu çözüm muhtemelen cihazın uluslararası varyantıyla çalışmadığı için Qualcomm’un Quick Charge 3.0’ı veya daha yeni teknolojileri desteklemiyor. Snapdragon 845 yerine kendi Exynos 9810 yongasına sahip olan bir akıllı telefon. Bunun yerine akıllı telefon, Samsung’un, daha eski ve daha az verimli bir teknoloji olan Quick Charge 2.0’e dayanan tescilli Hızlı Adaptif Şarj Cihazını sunmalıdır. Çoğu güvenilir endüstri lideri, Galaxy Note 9’un 4,000mAh’lik bir batarya kullanacağını kabul ettiğinden, 3,300mAh’lik bir hücreye sahip olan selefinden daha yavaş bir şekilde şarj edilmesi daha yavaş olacaktır.

Piyasadaki, Samsung’un modern ürünlerinden daha hızlı şarj edilebilen yepyeni mobil cihazlar, Apple’ın iPhone’ları ve Galaxy Note 9’un 4,000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması gerektiğinden, sıfırdan yüzde 100’e çıkması iki saat sürecek. . Son zamanlardaki bir sızıntı , el cihazının hala çok verimli olması gerektiğini ve tek bir şarjla iki güne kadar düzenli kullanımın sürdüğünü gösterdi. Bu haftanın başlarında Samsung , 9 Ağustos’ta Galaxy Note 9’u duyurduğunu doğruladı. Android markasının aynı ayın sonunda satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.androidheadlines.com/

Share.

About Author

Leave A Reply